Lloguer a llarg termini

El lloguer de vehicles a llarg termini és una de les solucions més destacades de Fraikin. De fet al voltant d'aquest concepte, Fraikin ha creat la 'Garantia total', un concepte innovador en el sector i que s'ha convertit en referència del mercat.
més informació

Lloguer Curt i Mig Termini

Una punta alta d'activitat? Una nova ruta? Una temporada que arrenca abans del previst? Perquè l'activitat de les empreses no és lineal, Fraikin proposa ofertes de curt o de mig termini per a necessitats puntuals en vehicles suplementaris.
més informació

Rent back

L'oferta de recompra d'un parc existent i el relloguer d'aquests vehicles a llarg termini és una solució per a l'optimització dels actius financers de l'empresa i per la externalització de la gestió del parc de vehicles.
més informació

Gestió de flota

Vols seguir sent propietari del teu parc però necessites una empresa per externalitzar el seu manteniment? Fraikin proposa solucions a la carta per al manteniment i la gestió dels parcs de vehicles industrials, utilitaris i comercials.
més informació

Xarxa d'oficines Fraikin

Fraikin és una empresa de Lloguer Rènting de vehicles industrials i comercials amb una àmplia gamma de vehicles multimarca.
No dubti en posar-se en contacte amb la delegació de Fraikin més propera per conèixer totes les solucions adaptades a la seva activitat que li podem oferir.

Un vehicle per cada activitat

A Fraikin disposem d'una gamma de vehicles multimarca que s'estenen des del cotxe d'empresa al camió de 44 tones, passant pels vehicles frigorífics o els hidràulics. Oferim serveis d'assessorament al client per seleccionar el vehicle que millor s'adapta millor a les seves necessitats.


Hablemos del SIDA

Video corporatiu